Català   Castellano
Skip Navigation Links
Tràmits per internet

INICI / Còpia del document per fer el pagament
      1/2  Com fer el tràmit

Serveix per demanar un nou document de pagament en cas que us hagi caducat el document en voluntària (sense recàrrecs) que prèviament us havia enviat l'OAGRTL. 

 

Atenció: Cal tenir a mà el document de pagament en voluntària que prèviament us va enviar l'OAGRTL i que ha "caducat", o sigui, ha passat la data límit per poder efectuar el pagament que s'establia en aquest document i, per tant, ara no és vàlid.

 

Requisits:

 

1. S'ha de disposar d'un document de pagament en voluntària "caducat" (no vàlid perquè ha transcorregut la data límit per fer el pagament).

2. En cas que el deute, en el moment de demanar el nou document de pagament, estigui inclòs en un expedient en via executiva, no podreu fer aquest tràmit per internet i haureu de posar-vos en contacte directament amb l'OAGRTL per tal que us faciliti un nou document de pagament.

 

3. En cas de rebuts del Cànon de l'Aigua que no s'han pagat en periode voluntari, us heu de posar en contacte directament amb l'Agència Catalana de l'Aigua, ja que l'OAGRTL no té delegada la recaptació en periode executiu d'aquests deutes.Com fer el tràmit per internet:.

No cal disposar de certificat digital, però sí del document de pagament en voluntària prèviament emès per l'OAGRTL:
1r. Identificar el document de pagament "caducat".

2n. Imprimir el nou document de pagament i:

- anar a pagar a l'entitat finanacera que s'indiqui en el propi document

- pagar directament per internet amb càrrec a una targeta de crèdit/dèbit o a un compte de "La Caixa".Altres formes de fer el tràmit: 
Feu click aquí.


Normativa reguladora del tràmit on-line: 
Feu click aquí
 

Continuar
      2/2  Identificació del deute
OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401
Inici    Avís legal    Navegabilitat    Accessibilitat    Contacte